Prefekt tunnustas tublisid politseinikke

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandi politseinike rivistus oli neljapäeva hommikul Vabaduse platsil.
Viljandi politseinike rivistus oli neljapäeva hommikul Vabaduse platsil. Foto: Lõuna prefektuur

Viljandi politseijaoskonna töötajad rivistusid saabuva vabariigi aastapäeva puhul neljapäeva hommikul Vabaduse platsile ning Lõuna prefekt Vallo Koppel autasustas viit töötajat pika teenistuse eest ja ülendas kümne töötaja teenistusastet.

30 aasta teenistusristi said politseijaoskonna klienditeenindaja Riina Mäe ja patrullipolitseinik Erki Jürgen, 20 aasta teenistusristi uurija Eveliin Allik ja piirkonnapolitseinik Viktor Tjuška ning kümne aasta teenistusristi võttis vastu patrullipolitseinik Kalle Suur.

Teenistusastet ülendas prefekt kümnel töötajal. Piirkonnapolitseinik Piret Kass on nüüdsest vanemkomissar ning uurija Evelin Türk ja piirkonnapolitseinik Karin Aare komissarid. Uurijad Hendrik Ebber ja Raul Urbel, piirkonnapolitseinik Õnnela Kõva ning patrullipolitseinik Kredi Aim said üleminspektoriks. Piirkonnapolitseinik Ande Saar ning patrullipolitseinikud Maive Runtal ja Sille Kokarev ülendati vaneminspektoriks.

Kui tavaliselt on aastapäevaeelsed rivistused olnud politseimaja õuel, siis tänavu koguneti esimest korda Vabaduse platsile hiljuti taastatud vabadussõja võidusamba juurde.

Viljandi politseimajas töötab üle 60 ametniku.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles