Nädalavahetuse tuleõnnetused Viljandimaal: pauguga lühis ja talumaja põleng

Sakala
Copy
Eelmisel nädalavahetusel tuli päästjatel Viljandimaal tegelda Mõisakülas juhtmete lühisega ning pühapäeva südaöösel Vardja külas süttinud talumajaga. Õnneks inimesed õnnestustes viga ei saanud.
Eelmisel nädalavahetusel tuli päästjatel Viljandimaal tegelda Mõisakülas juhtmete lühisega ning pühapäeva südaöösel Vardja külas süttinud talumajaga. Õnneks inimesed õnnestustes viga ei saanud. Foto: Elmo Riig

Eelmise nädala reede hommikul teatati päästekeskusele, et Mõisakülas Karjamaa tänaval kuuldi majas pauku ja ruumides on suits. Pühapäeva südaöösel põles Vardja külas rehielamu tüüpi talumaja. Inimesed tulekahjus kannatada ei saanud.

"Selgus, et harukarbis oli rikke tõttu tekkinud juhtmete lühis," märkis lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiik. "Tulekahju tundemärke päästjate saabudes enam ei olnud, kuid tuleohutuse kontrollimiseks oli vaja avada veidi seina."

Pühapäeva öösel kell 12 teatati Viljandi vallas Vardja külas elumaja tulekahjust. "Päästjate saabudes paistis leek rehielamu tüüpi talumaja katusest välja," rääki Kiik. "Maja ühes osas hoiti ATV-d, murutraktorit, muud väiketehnikat, küttepuid ja puitmaterjali. Päästjad piirasid tule leviku eluruumidesse, kuid tules hävis osa pööningust, kus hoiti vana ajakirjandust, riideid ja muud kraami." 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles