Plaan on, nüüd on külma vaja. Öine uisupidu vabariigi aastapäeval sõltub ilmast

Priscilla Õmblus
Copy
Rattaklubil on vabariigi aastapäeva õhtul plaanis korraldada Viljandi järvel ööuisutamine küünlavalgel ja muusika saatel. Kas see tõesti teoks saab, sõltub järgmise nädala ilmast.
Rattaklubil on vabariigi aastapäeva õhtul plaanis korraldada Viljandi järvel ööuisutamine küünlavalgel ja muusika saatel. Kas see tõesti teoks saab, sõltub järgmise nädala ilmast. Foto: Marko Saarm

Kui kõik läheb plaanipäraselt, saab vabariigi aastapäeva tähistada öise uisupeoga Viljandi järvel. Täna ei oska korraldaja seda veel lubada.

Viljandi rattaklubil on plaanis 24. veebruaril korraldada Viljandi järve uisurajal ööuisutamine koos muusika ja küünlavalgusega. Olgugi et plaan on kena ja mõte tore, on ilmataadil järgmise nädala prognoosi järgi muud mõtted.

"Kui ma vaatan, et järgmisel nädalal on pluss kuus kraadi ja vihm, siis täna küll veel ei saa lubada ööuisutamist," nentis Kristjan Kivistik Viljandi rattaklubist ning lisas, et selle teadmiseni, kas üritus tuleb, jõuavad nad hiljemalt järgmise nädala neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles