Uued piirangud jõudsid kolme poe parklasse

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Viljandi Männimäe ja Paalalinna Maksimarketisse minejatel tuleb nüüd arvestada, et korraga võib seal tasuta parkida kaks tundi.
Viljandi Männimäe ja Paalalinna Maksimarketisse minejatel tuleb nüüd arvestada, et korraga võib seal tasuta parkida kaks tundi. Foto: Marko Saarm

Reedest peavad Viljandis Männimäe ja Paalalinna Maksimarketi ning Koidu Konsumi kliendid parkimiskella kasutama, sest nende poodide juures enam kogu päeva tasuta autot hoida ei tohi. Ka Uku keskus kavatseb peagi tasulist parkimist rakendada.

Viljandi Tarbijate Ühistu turundusjuht Kristo Mägi ütles, et 16. veebruarist kehtib Viljandi Maksimarketi, Männimäe Maksimarketi ja Koidu Konsumi parklas uus parkimiskorraldus ja seda peamiselt selleks, et poe klientidel oleks lihtsam parkimiskohta leida.

Mägi märkis, et kui varem olid parkla sissesõitudel ööseks parkimist keelavad märgid, oli seal sellest hoolimata sõidukeid, mis takistasid lumekoristust, pindamistöid ja parklakohtade joonimist. Ta avaldas lootust, et nende sõidukite omanikud leiavad edaspidi teise koha, jättes parkla Coopi kaupluse klientidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles