Ugala soodusmüügikampaania lemmik oli veel esietendumata lavastus

Margus Haav
, kultuuritoimetaja
Copy
Ameerika kirjaniku Tennessee Williamsi ühe kuulsama näidendi "Tramm nimega Iha" keskmes on kunagine iludus Blanche (Maarja Mitt-Pichen, külalisena), kes sõidab külla oma võõraks jäänud õele ja õemehele.
Ameerika kirjaniku Tennessee Williamsi ühe kuulsama näidendi "Tramm nimega Iha" keskmes on kunagine iludus Blanche (Maarja Mitt-Pichen, külalisena), kes sõidab külla oma võõraks jäänud õele ja õemehele. Foto: Elena Koit

Möödunud nädala neljapäevast eilseni kestnud Ugala teatripiletite soodusmüügil osteti kokku 7166 piletit etendustele üle Eesti. Kuuenda päeva lõpuks oli kõige rohkem pääsmeid ostetud 2. märtsil esietenduvale lavastusele "Uhkus ja eelarvamus (justkui)", mille toob publiku ette Liis Aedmaa.

See, et veel proovisaalis olevale lavastusele on rekordiline tung, pole Ugala turundus- ja avalike suhete juhi Annika Vihmanni kinnitusel midagi tavatut. 

"See on pigem tavaline, et kampaanias lähevad värsked ja uued asjad hästi, neid ei ole ju veel nähtud," rääkis Vihmann. "Lavastuse "Uhkus ja eelarvamus (justkui)" puhul aitab kindlasti kaasa ka see, et lugu baseerub tuntud materjalil." Šoti näitekirjaniku Isobel McArthuri näidend on Jane Austini kuulsa romaani adaptsioon, milles kõiki tegelasi mängivad viis näitlejannat ning üks tugitool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles