Liikluses tuleb uuel nädalal taas jääaeg

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Uus nädal tuleb jäine ja teed muutuvad libedaks.
Uus nädal tuleb jäine ja teed muutuvad libedaks. Foto: Madis Veltman

Saabuval nädalal muutub ilm tublisti soojemaks ja sombusemaks ning oodata on lörtsi, jäidet ja jäävihma, ehk kõike seda, mis olud liikluses nii autodele kui jalakäijatele ohtlikuks muudab.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves ilm. Kohati sajab lund, lörtsi või vihma. Hommikul jõuab Lõuna-Eestisse lörtsisadu, mis levib põhja suunas. Sekka tuleb ka jäävihma ja esineb jäidet. Õhutemperatuur on 1–7 kraadi miinuspoolel.

Esmaspäeval on pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, lõuna pool ka vihma, sekka jäävihma. Esineb jäidet. Külma on 2–6 kraadi, saartel ja Lõuna-Eestis kohati 0 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves ilm. Sajab lund, lörtsi ja vihma. Varitseb jäiteoht. Puhub ida- ja kagutuul 5–12 meetrit sekundis. Külma on 2–5 kraadi, saartel ja Lõuna-Eestis tuleb kuni 1 kraad sooja.

Teisipäeva päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma, Kirde-Eestis ka lund. Puhub ida- ja kagutuul 5–10, rannikul puhanguti kuni 15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on –3 kuni +2 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, lääne pool kohati vihma. Puhub ida- ja kagutuul 4–9 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on –4 kuni +1 kraadi.

Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab enamasti lund. Õhutemperatuur on –4 kuni +1 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles