Abja kooli kehvad tulemused on toonud valusa küsimuse: mitu kooli mahub Mulgi valda? (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Mulgi vallas on praegu neli kooli. Mõisaküla suletakse sügisest ning järgmisena on löögi all Halliste. Kahe gümnaasiumi elujõulisusele peab hinnangu andma haridusvõrgu analüüs. Kaardil on toodud koolidevahelised kaugused kilomeetrites.
Mulgi vallas on praegu neli kooli. Mõisaküla suletakse sügisest ning järgmisena on löögi all Halliste. Kahe gümnaasiumi elujõulisusele peab hinnangu andma haridusvõrgu analüüs. Kaardil on toodud koolidevahelised kaugused kilomeetrites. Foto: Sakala

Mulgi vallavanem nentis, et Abja gümnaasiumi eelmise kevade riigieksamite tulemused olid kehvad ning sel teemal tahavad valla poliitikud kooli juhile küsimusi esitada. Eriti olukorras, kus kaht gümnaasiumi pidav vald seisab oma koolivõrgu korrastamise lävel.

"Kindlasti räägime sellest kooli juhiga," ütles Abja gümnaasiumi riigieksamite tulemuste peale vallavanem Imre Jugomäe ning lisas, et need tulemused – eesti keeles oli kool 137. ja kitsas matemaatikas 107. kohal – ei tulnud üllatusena. Postimehe toimetuses koostatud edetabelis oli Abja kool üsna viimases otsas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles