Peeter Rahnel: keeruline skandaalist midagi arvata, sest teada on nii vähe

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Keskerakondlane ja endine riigikogu liige Peeter Rahnel
Keskerakondlane ja endine riigikogu liige Peeter Rahnel Foto: Marko Saarm

Keskerakonnast lahkunud ja seejärel Isamaaga ühinenud Tõnis Mölderile esitati reedel kahtlustus altkäemaksu võtmises. Mölder andis teada, et astub erakonnast välja ning jätkab parteituna. Kohalikul poliitareenil on Põhja-Sakala vallas tegutsevale Kõo jahiseltsile jagatud toetusraha tekitanud vastakaid arvamusi: Priit Toobal leiab, et asi oli algusest peale kahtlane, Jaak Aab ja Mulgi valla poliitik Peeter Rahnel nii ei arva.

Esialgse uurimisversiooni kohaselt tegid riigikogu liige, toona Keskerakonda kuulunud, nüüd Isamaas olnud Tõnis Mölder ja altkäemaksu vahendamises kahtlustatav kokkuleppe, et tegevustoetuse ehk nõndanimetatud katuseraha väljamaksmisel annab mittetulundusühingu Kõo Jahiselts esindaja osa toetusest üle altkäemaksu vahendamises kahtlustatavale, kes seejärel vahendab seda altkäemaksuna riigikogu liikmele.

Keskerakonna saadikuna üle kolme aasta riigikogus olnud ning praegu Mulgi vallavolikokku kuuluv Peeter Rahnel ütles reede pärastlõunal, et juhtunut on keeruline kommenteerida, sest infot on ju väga napilt. "Olemasoleva teadmise põhjal võib aga öelda, et kindlasti väga kahetsusväärne juhtum," märkis Rahnel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles