Viljandi lauatennisistidele omaealiste seas Eesti meistrivõistlustel vastaseid ei leidunud

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi spordikooli õpilased Henri Türk ja Marii Allev tulid mõlemad Eesti U13 vanuseklassi tiitlivõistlustel kahekordseks meistriks. Fotol on nad koos treenerite Rivo Saaremäe (vasakul) ja Kert Villemsiga.
Viljandi spordikooli õpilased Henri Türk ja Marii Allev tulid mõlemad Eesti U13 vanuseklassi tiitlivõistlustel kahekordseks meistriks. Fotol on nad koos treenerite Rivo Saaremäe (vasakul) ja Kert Villemsiga. Foto: Erakogu

Laupäeval selgitati Haapsalus Eesti U13 vanuseklassi lauatennise meistreid ning Viljandi spordikooli noortele Marii Allevile ja Henri Türgile vastaseid ei olnud. Peale individuaalse kuldmedali pälvisid nad võidu ka koos, segapaarismängus.

Kui Marii Allev tuli meistriks teist aastat järjest, siis Henri Türgil oli läinud aastast ette näidata hõbemedal.

«Tore, et kullad tulid,» lausus treener Rivo Saaremäe, kes juhendab neid koos teise treeneri Kert Villemsiga. «Kui nüüd natuke seda hooaega vaadata, siis tundub, et need on sellised kohustuslikud kuldmedalid. Mariil eriti: ta on oma vanuseklassis küllaltki üle teistest. See, et Henri eelmise aasta hõbeda kullaks vahetas … hooaja mõttes ei olnud see samuti üllatuslik. Aga kuidas see tiitel tuli, oli päris tore.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles