TUNNUSTUS Eesti kõige noortesõbralikum omavalitsus on Viljandi vald

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Auhinda käisid Viljandi valla nimel vastu võtmas (vasakult) noortekeskuse juhataja Liis Särg, noortevolikogu esimees Inganora Makko, abivallavanem Irma Väre ja noorsootöö spetsialist Are Tints. Paremal galaõhtu juht Meelis Kubo.
Auhinda käisid Viljandi valla nimel vastu võtmas (vasakult) noortekeskuse juhataja Liis Särg, noortevolikogu esimees Inganora Makko, abivallavanem Irma Väre ja noorsootöö spetsialist Are Tints. Paremal galaõhtu juht Meelis Kubo. Foto: Rene Riisalu

Haridus- ja teadusministeerium tunnustas kolmapäeval noortevaldkonda panustajaid ning tunnistas Viljandi valla kõige noortesõbralikumaks omavalitsuseks Eestis. Nagu ütles valla noortekeskuse juhataja, on see märk, et vald on leidnud noortega töötamiseks õige niši. 

Tunnustuskonkursiga "Noorte heaks tänu" tõstab haridus- ja teadusministeerium esile inimesi ja organisatsioone, kes on paistnud silma tegevusega eelmisel aastal või pikaajalise panusega noortevaldkonnas. Konkursil said tunnustatud ka noorte säravad uuenduslikud teod ja staažikad tegijad.

Tänavu oli 11 kategoorias esitatud 132 kandidaati, kelle hulgast valis komisjon alustuseks nominendid. Parimad kuulutati välja kolmapäeval tänugalal Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles