Kebab ja burger! Tallinlaste parimad patueined tulevad viljandlastelt

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
VLND Burger on Balti jaamas tegutsenud ligi viis aastat. Esimesed burgerid valmisid aga juba 2017. aastal ning 2018. aasta mais avas luugi VLND Burgeri toiduauto.
VLND Burger on Balti jaamas tegutsenud ligi viis aastat. Esimesed burgerid valmisid aga juba 2017. aastal ning 2018. aasta mais avas luugi VLND Burgeri toiduauto. Foto: Erakogu

Toidukullerfirma Wolt kliendid valisid kolmandat aastat järjest eri kategooriates Eesti parimaid toidukohti. Kui esimesed kaks aastat valmistas rahva meelest parimat patueinet VLND Burger, siis sel aastal käis restoranil tihe rebimine Brööder Kebabiga, kes tiitli endale napsas. Mõlema toidukoha asutajad on pärit Viljandist.

Vennad Karl ja Alex Toom avasid Brööder Kebabi restorani Mustamäel 2021. aasta juunis. Möödunud aasta juulis avasid nad teisegi samasuguse söögikoha Balti jaama turul.

Restorani eestvedaja Karl Toom rääkis, et Wolti võit näitab, et nad teevad õiget asja ning toob neid kui restorani rohkem esile. «Spordihing minus polnud nõus kaotama. Võtsime häälte saamiseks kõik nipid kasutusse,» rääkis käsipallurist ettevõtja muiates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles