Streigi mõju tootmisettevõtted tunda ei saanud

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Viljandi tootmisettevõtetel tuli õpetajate streigi ja lasteaiatöötajate toetusstreigi ajal arvesse võtta mõne üksiku koju jäänud töötaja olukorda, kuid nagu Mivar-Viva juht Toomas Värva ütles, siis suuremat muret sel ajal tootmises ei olnud.
Viljandi tootmisettevõtetel tuli õpetajate streigi ja lasteaiatöötajate toetusstreigi ajal arvesse võtta mõne üksiku koju jäänud töötaja olukorda, kuid nagu Mivar-Viva juht Toomas Värva ütles, siis suuremat muret sel ajal tootmises ei olnud. Foto: EVE NAABER

Jaanuari lõpus enamikus koolides nädalapäevad kestnud õpetajate streik, millega kõige rohkem kolmeks päevaks liitusid ka lasteaedade töötajaid, pani küll nii mõnegi lapsevanema keerulisse olukorda, kuid ahel ei jõudnud niikaugele, et see oleks Viljandimaal mõjutanud tootmisettevõtete tegevust.

Ettevõtted, kellega Sakala juttu tegi, tõdesid, et kuigi mõne koju jääma pidanud töötaja ülesanded tuli ümber mängida, siis suuremaid muresid neil tootmises ei tekkinud. Osa inimesi oli ise leidnud kodusele olukorrale lahenduse, samuti oli võimalik laps töö ümber korraldanud lasteaeda viia ning tootmises toimisid asjad plaanipäraselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles