Teesi Tuul oli Viru maratoni kiireim naine

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandimaa suusataja Teesi Tuul (paremal) võitis naistest laupäeval peetud Viru maratoni. Paremusjärjestuse määramiseks oli tarvis fotofiniši abi, sest Tatjana Mannima lõpuaeg oli sama, kuid Tuul võitis teda viiesentimeetrise eduga.
Viljandimaa suusataja Teesi Tuul (paremal) võitis naistest laupäeval peetud Viru maratoni. Paremusjärjestuse määramiseks oli tarvis fotofiniši abi, sest Tatjana Mannima lõpuaeg oli sama, kuid Tuul võitis teda viiesentimeetrise eduga. Foto: Ain Liiva (virumaa teataja)

Laupäeval avati Estoloppeti hooaeg Mõedakul 38. Viru maratoniga, mille võitis Raido Ränkel 1:47.18-ga. Naiste võitjaks tuli Viljandimaa suusataja Teesi Tuul 2:00.53-ga.

Naiste parima selgitamiseks tuli korraldajatel appi võtta fotofiniš, sest Teesi Tuule ja Tatjana Mannima lõpuaeg oli sama. Kaamerapildist selgus, et Tuulel oli finišijoonel viiesentimeetrine edumaa.

"Hea meel on võita," lausus Teesi Tuul pärast võistlust. Ta lisas, et plaanib kaasa teha ka järgmistel etappidel. "Kui ma juba stardis olen, siis lähen sinna võidumõtetega, sportlasvaim on minus olemas," rääkis Tuul Estoloppeti sarja kodulehel avaldatud muljetes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles