Helir-Valdor Seeder võtab vastu avansilise tunnustuse (3)

Kadri Paas
, ajakirjanik
Copy
Viljandimaa tänavuse vapimärgi saaja, riigikogu Isamaa fraktsiooni esimehe, põlise viljandlase Helir-Valdor Seedri muljet avaldavas kogus leidub tuhandeid eksemplare erisugust propagandamaterjali. 
Viljandimaa tänavuse vapimärgi saaja, riigikogu Isamaa fraktsiooni esimehe, põlise viljandlase Helir-Valdor Seedri muljet avaldavas kogus leidub tuhandeid eksemplare erisugust propagandamaterjali. Foto: Elmo Riig

Endine Viljandi maavanem, Viljandi linnapea, põllumajandusminister ja Isamaa erakonna esimees, praegune riigikogu ja Viljandi linnavolikogu liige, mullu isikliku propagandamuuseumi avanud Helir-Valdor Seeder pälvis Viljandimaa vapimärgi.

Kolme esitaja poolt vapimärgi kandidaadiks seatud Seeder kuulis väärikast tunnustusest Sakala ajakirjanikult. "Teadsin, et komisjon täna koguneb, aga teie käest kuulen esimest korda. Suur tänu," lausus ta reedel rõõmsalt.

Samas rõhutas ta, et kuna on veel täies elujõus ega kavatse pensionile jääda, käsitleb ta vapimärki avansilise tunnustusena. "Kui olin maavanem, siis asutasin vapimärgi 2003. aastal. On selline vanarahva ütlus, et kõik, mida teed, teed endale. Vaat nüüd ongi see mulle ringiga 21 aastat hiljem tagasi jõudnud. Väga meeldiv igal juhul."

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles