Viljandi HC ja Mistra põnevuslahingus on mängus neli punkti

Priscilla Õmblus
Copy
Homme võõrustab Mistra Viljandi HC-d oma kodusaalis. Kaalul on punktid nii Balti liiga kui Eesti meistriliiga arvestuses.
Homme võõrustab Mistra Viljandi HC-d oma kodusaalis. Kaalul on punktid nii Balti liiga kui Eesti meistriliiga arvestuses. Foto: Elmo Riig

Homme mängib Viljandi HC võõrsil Mistra vastu põnevuslahingu, milles kaalul on järjekordsed topeltpunktid: kaks Balti liiga ja kas Eesti meistriliiga tabelisse.

Viljandi juhib Balti liigat ning asetseb meistrisarjas teisel kohal, Mistra on vastavalt viiendal ja kolmandal kohal, kusjuures mõlemas liigas on meeskondade vahe viis punkti. Eesti, Läti ja Leedu sarja seis on eriti tihe ning iga punkt sellest nädalavahetusest on kindlasti kulla hinnaga. Balti liigas pääsevad kaks põhiturniiri paremat sel hooajal otse poolfinaali ning neli järgmist mängivad veerandfinaale.

"Kui vaadata tabelisse, siis on laupäeval mõlemas liigas kaalul väga tähtsad punktid," kinnitas Viljandi HC meeskonna kapten Kristo Voika. "Vastased on kindlasti näljased ning soovivad võidu koju jätta. Meie võtame oma fännid kaasa ning tuleme nädalavahetusel lahingusse. Meil on väikseid muresid pisivigastustega, kuid loodetavasti selleks 60 minutiks suudame oma parima välja panna ning eks siis selgu, kas sellest piisab, et ise punktidega koju sõita."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles