TUNNUSTUS Selgusid linna preemiate saajad. Elutöö preemia laureaat on Peep Aru (1)

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Detsembrikuisel linnavolikogu istungil andis Peep Aru teada, et astub linnavolikogu aseesimehe kohalt tagasi ja lahkub volikogust, et pärast 30 aastat poliitikuna tegutsemist iseendale ja perele pühenduda. Tema elutöö preemia kandidaadiks esitajad pidasid oluliseks tema panust tunnustada. 
Detsembrikuisel linnavolikogu istungil andis Peep Aru teada, et astub linnavolikogu aseesimehe kohalt tagasi ja lahkub volikogust, et pärast 30 aastat poliitikuna tegutsemist iseendale ja perele pühenduda. Tema elutöö preemia kandidaadiks esitajad pidasid oluliseks tema panust tunnustada. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavolikogu otsustas neljapäevaõhtusel istungil, et seekordne linna elutöö preemia laureaat on Peep Aru ning aastapreemia saavad Viljandimaa vabadussõjas langenute mälestussamba taasloojad.

Viljandi elutöö preemia puhul tehti 11 ettepanekut ja nimetati seitset inimest. Volikogu hääletuse tulemusena kuulutati neljapäeva õhtul preemia saajaks 18 poolthäälega Peep Aru.

Poliitikast lahkuda otsustanud senise volikogu aseesimehe, reformierakondlase Peep Aru kandidatuur seati üles lausa viis korda. Tema pakkusid välja Eesti 200 saadikurühm, valimisliidu Südamega Viljandis volikogu liige Kris Süld, perekond Martinson, kes on samuti tihedalt seotud valimisliiduga Südamega Viljandis, poliitilise taustata teedeinsener Vello Sova ning Peep Aru tütar Annika Vihmann.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles