Teesi Tuulel jäi Eesti meistri kullast puudu 2,2 sekundit

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandimaa suusataja Teesi Tuul tuli möödnud nädalavahetusel Eesti meistrivõistlustel hõbedale klassikasõidus ja pronksile vabatehnikas. Foto on tehtud üle-eelmisel nädalavahetusel Skandinaavia karikavõistlustel, kus Tuul saavutas kõrges konkurentsis 20-kilomeetrisel klassikadistantsil 27. koha.
Viljandimaa suusataja Teesi Tuul tuli möödnud nädalavahetusel Eesti meistrivõistlustel hõbedale klassikasõidus ja pronksile vabatehnikas. Foto on tehtud üle-eelmisel nädalavahetusel Skandinaavia karikavõistlustel, kus Tuul saavutas kõrges konkurentsis 20-kilomeetrisel klassikadistantsil 27. koha. Foto: Tarmo Haud

Eelmisel nädalavahetusel selgitati Otepääl Tehvandi spordikeskuses Eesti murdmaasuusatamise meistreid: laupäeval võisteldi klassika-, pühapäeval vabatehnikas. Viljandimaa suusatajat Teesi Tuult jäi 10 kilomeetri klassikadistantsil meistrikullast lahutama kõigest 2,2 sekundit.

Eesti spordiseltsi Põhjakotkas esindav Teesi Tuul ise vaatas nädalavahetuse sõitudele tagasi positiivsel noodil, olgugi et käeulatuses olnud kuldmedalist jäi pisut puudu. Küsimuse peale, kas olnuks see paar sekundit veel juurde panna, nentis ta, et niimoodi on raske öelda, sest andis rajal oma parima. "Ma arvan, et ega olnudki rohkem juurde panna. Kahjuks seekord jäi kuld väga napilt saamata, olen oma tulemusega siiski väga rahul."

Samuti 10-kilomeetrisel vabatehnikadistantsil pühapäeval teenis Tuul eelmise päeva hõbeda kõrvale pronksi. Nagu ta nentis: "Sel hooajal või ehk kogu aeg on klassika mulle rohkem sobinud. See tuli selle nädalavahetusega ka välja."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles