MÕJUKATE TIPP Maakonna võtmeisikud, uksed tulevikku ja aknad minevikku. Kes nad kõik on?

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Sakala tänavusse Viljandimaa mõjukate pingeritta jõudis nii poliitikuid, muusikuid, kultuuritegelasi kui ka ettevõtjaid.
Sakala tänavusse Viljandimaa mõjukate pingeritta jõudis nii poliitikuid, muusikuid, kultuuritegelasi kui ka ettevõtjaid. Foto: Sakala

Kuuendat aastat palus Sakala nimetada maakonna omavalitsuste volikoguliikmetel, omavalitsusjuhtidel, ettevõtlusauhindade jagamisel silmapaistnud ettevõtjatel ja oma toimetuse töötajatel kümme nende arvates kõige mõjukamat viljandimaalast. Esikolmikusse jõudnud Anu Raua, Helir-Valdor Seedri ja Alar Karu kõrval pääses edetabelisse veel kümneid teisigi.

Et valiku tegemine oleks lihtsam, pakkus Sakala vastajatele välja üle 100 inimese, kuid igaüks võis valida just seda, keda ise soovis ning hääle sai anda kümne inimese poolt korraga. Eelmise aasta tulemus on näidatud sulgudes ning kui inimene eelmisel aastal kõige mõjukamate seas ei olnud, on seal kriipsuke.

Enam kui 70 vastaja arvamuse põhjal koostatud edetabelist leiab üsna kireva valiku viljandimaalasi või Viljandimaaga seotud inimesi. Mõistagi on suure hulga kohti hõivanud poliitikud, aga leidub ka muusikuid, näitlejaid ja ettevõtjaid. Samuti on esindatud veebipolitseinik, piiskop ja üks tõeline mulk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles