Viljandi võimuliit lükkas eelarves vastaspoole ettepanekud prügikasti

Copy
Rannas asub üks korralik ja avalik WC. Erakond Eesti 200 tegi ettepaneku, et WC-sid võiks olla rohkem ja ehkki linnapea arvab samamoodi, seda tööd eelarvesse ei pandud.
Rannas asub üks korralik ja avalik WC. Erakond Eesti 200 tegi ettepaneku, et WC-sid võiks olla rohkem ja ehkki linnapea arvab samamoodi, seda tööd eelarvesse ei pandud. Foto: Marko Saarm

"Tühi töö ja vaimunärimine," selgitas Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) esindaja Rein Suurkask, miks ei esitanud tema erakond Viljandi linnaeelarvesse ühtegi muudatusettepanekut. "Neid ei arvestata ju."

Samuti opositsiooni kuuluva Isamaa esindaja Helir-Valdor Seedri sõnul aga EKRE kombel vait olla ei tohi. Nii pakkus Isamaa välja kolm muudatusettepanekut, need on valitsusliit aga juba sisuliselt prügikasti saatnud.

Tegelikult oleks võinud ettepanekuid Seedri hinnangul rohkemgi olla, aga see eeldaks opositsioonilt juba ülisuurt tööd, et iga eelarverida läbi käia, teades seejuures, et nagu riigi nii ka omavalitsuse eelarves jääb suurem osa kulutustest ikkagi peidetuks.

Tagasi üles