Viljandi võrkpallitüdrukud võitsid kuldse karika

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Spordikooli/VilVoli võrkpallitüdrukud tulid U20 vanuseklassis Eesti võrkpalli liidu karikavõitjaks.
Fotol (alt vasakult) Maarja Allik, Emma Vilberg, Janelle Leenurm, Gertu Koik, Hanna Koks, Marie Miilen, (ülevalt vasakult) peatreener Merle Keerutaja, Maria Allik, Hanna Liise Nälk, Kaisa Rei, Vanessa Teesalu, Karolin Raudla ja Kädi-Lii Väli.
Viljandi Spordikooli/VilVoli võrkpallitüdrukud tulid U20 vanuseklassis Eesti võrkpalli liidu karikavõitjaks. Fotol (alt vasakult) Maarja Allik, Emma Vilberg, Janelle Leenurm, Gertu Koik, Hanna Koks, Marie Miilen, (ülevalt vasakult) peatreener Merle Keerutaja, Maria Allik, Hanna Liise Nälk, Kaisa Rei, Vanessa Teesalu, Karolin Raudla ja Kädi-Lii Väli. Foto: Vilvol

Möödunud nädalavahetusel selgitasid alla 20-aastased neiud Jüris Eesti võrkpalli liidu karikavõistluste esimesel finaalturniiril parimaid ja võidukarika said pea kohale tõsta Viljandi spordikooli võrkpallitüdrukud.

Viljandi Spordikool/VilVol võitis kõik oma vastased viies mängus.

Nagu tõdes Viljandi spordikooli esinduse peatreener Merle Keerutaja, on ta oma tüdrukute üle väga uhke. "Kogu üldmäng ja see võistkonna sisekliima! Omavaheline toetamise soov oli nii suur, et kõik jooksis," rääkis ta. "Kõik hammasrattad töötasid, kõik vahetused, mis tulid, tegid mängu paremaks. Kogu võistkonna panus oli väga suur ja kõik õnnestus väga hästi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles