STREIK Viljandi lasteaiad ühinevad toetusstreigiga

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Viljandi munitsipaallasteaedade töötajad liituvad toetusstreigiga, kuid majade uksed jäävad avatuks ja olenevalt sellest, kui suurt osa töötajatest streik hõlmab, töötavad valverühmad. 
Viljandi munitsipaallasteaedade töötajad liituvad toetusstreigiga, kuid majade uksed jäävad avatuks ja olenevalt sellest, kui suurt osa töötajatest streik hõlmab, töötavad valverühmad. Foto: Elmo Riig

Õpetajatele solidaarsuse avaldamiseks ühinevad Viljandi lasteaiad toetusstreigiga, mis on välja kuulutatud alates kolmapäevast. Õppehoonete uksed jäävad siiski avatuks ja vähemalt valverühmad toimetavad.

"Igas lasteaias ei pruugi olla see tavapärane õppetöö, mis aset leiab, sest streik mõjutab," märkis Viljandi linnavalitsuse haridusameti juht Tiivi Tiido ning rääkis, et Viljandis on kõikides munitsipaallasteaedades toetusstreigis osalejaid – mõnes rohkem, mõnes vähem.

Lasteaiad on sellest, mis seis nende õppehoonetes on ja millises mahus praegu streikida on plaanis, ka vanematele teada andnud. Tiido rõhutas, et tulekski kõnelda just praegustest andmetest, sest olukord ja streikijate hulk võib iga päevaga muutuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles