Teed on libedad. Reegoldi külas sõitis veoauto teelt välja

Priscilla Õmblus
Copy
Täna pärastlõunal sõitis Põhja-Sakala vallas Reegoldi külas veoauto jäiselt teelt välja. Transpordiameti kehtestas tänasest Viljandimaa riigiteedel rasketest ilmaoludest tingitud erilise hoolderežiimi.
Täna pärastlõunal sõitis Põhja-Sakala vallas Reegoldi külas veoauto jäiselt teelt välja. Transpordiameti kehtestas tänasest Viljandimaa riigiteedel rasketest ilmaoludest tingitud erilise hoolderežiimi. Foto: Kenno Soo

Teed on libedad ja transpordiamet kuulutas hommikupoolikul Viljandimaal välja rasketest ilmaoludest tingitud erilise hoolderežiimi. Täna pärastlõunal sõitis Põhja-Sakala vallas Reegoldi külas veoauto kraavi, teed kattis selles kohas kiilasjää. Viljandi patrullitalituse juhi Silver Simuste sõnul maakonnas muid õnnetusi juhtunud pole, küll aga tuletab ta autojuhtidele meelde, et liikluses tuleb arvestada talviste tingimustega.

Täna päeval kella kahe paiku sõitis Põhja-Sakala vallas Reegoldi külas Suure-Jaani–Navesti teel veoauto jäiselt teelt välja. 

Viljandi patrullitalituse juhi Silver Simuste sõnul läks sulaks, kuid maapind on külmunud ja võib tekkida jäätumine ning selliste ilmastikuoludega võib juhtuda, et suure massiga veoauto vajub teelt välja. "Aga üldiselt: see on talv ja sellega tuleb arvestada. Ootamatuse faktor on väga suur," nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles