STREIK Jakobsoni kooli õpetajad suundusid pealinna miitingule

Copy
Jakobsoni kooli direktor Tauno Tilk seadis hommikul fuajeesse üles infotahvli õpilastele, kes hommikul ikka koolimajja tulid.
Jakobsoni kooli direktor Tauno Tilk seadis hommikul fuajeesse üles infotahvli õpilastele, kes hommikul ikka koolimajja tulid. Foto: Elmo Riig

Viljandimaa suuruselt teises koolis Jakobsoni koolis streikis esmaspäeval 61 inimest ja nende seas kõik 53 õpetajat. Osa neist võttis juba varahommikul ette tee Tallinna õpetajate ühisele miitingule. Koolipäeva eel märkas Sakala fotograaf üht õpilast, kes tavapärasel ajal koolimajja jõudis.

Jakobsoni kooli juht Tauno Tilk jõudis kooli tavapäraselt enne kella kaheksat. Kui kell lööb kaheksa, algavad selles koolis tavaliselt tunnid. Ta kinnitas, et toetab õpetajaid nende püüdlustes, ja leidis, et valitsus on käitunud alatult, andes lubadusi, millest hiljem ei ole kinni pidanud.

Kooli streigijuht Kristi Potter oli varahommikul teel Tallinna ja arvas telefoni teel, et palju abi oleks juba sellest, kui peaminister Kaja Kallasel jätkuks enda inimeste suhtes sama palju empaatiat, kui ta näitab seda üles välismaal käies.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles