Toitlustaja otsib õpilasfirmade abiga koolipuhvetitesse põnevaid tooteid

Priscilla Õmblus
Copy
Koolitoitlustaja Daily kutsub õpilasfirmasid osalema koolipuhveti toodete konkursil.
Koolitoitlustaja Daily kutsub õpilasfirmasid osalema koolipuhveti toodete konkursil. Foto: Marko Saarm

Koolitoitlustaja Daily kutsub õpilasfirmasid osalema koolipuhveti toodete konkursil, mille võiduideele pakub müügiplatvormi koolides üle Eesti.

Baltic Restaurants Estonia müügi- ja turundusjuhi Tiiu Endriksoni sõnul toetab niisugune konkurss koolides populaarseks saanud ettevõtlusõppe eesmärke, andes noortele reaalse võimaluse leida oma loomingule turundamis- ja müügikanal. "Konkursi võidutoode läheb müüki Daily koolipuhvetitesse üle Eesti. Seega potentsiaal toote müügiks on suur," märkis ta. 

Endriksoni ütlemist mööda on koolipuhvetid viimase 15 aasta jooksul läbinud uuenduskuuri. "Suur osakaal on värskelt valmistatud võileibadel ja smuutidel, lisaks pakutakse värskeid puu- ja köögivilju. Limonaadid ja energiajoogid on asendatud mahlade, tee ja kakaoga, kartulikrõpsude asemel leidub lettidel pähkli- ja puuviljasegusid ja täisteraküpsiseid," rääkis ta ning lisas: "Konkursile on oodatud puhvetisse sobivad tervislikud ja maitsvad snäkid aga ka ideed, kuidas tooteid keskkonnasõbralikult pakendada." 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles