Viljandimaa vibulaskjad tõid Baltic Openilt medaleid

Priscilla Õmblus
Copy
Baltic Hunteri meeskond koosseisus (vasakult) Evert Ressar, Aivar Pruuli ja Indrek Võhumõõk võitis Lätis Baltic Openi võistlusel plokkvibulaskmise pronksmedali.
Baltic Hunteri meeskond koosseisus (vasakult) Evert Ressar, Aivar Pruuli ja Indrek Võhumõõk võitis Lätis Baltic Openi võistlusel plokkvibulaskmise pronksmedali. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalavahetusel Lätis Ventspilsis peetud vibulaskmisvõistlusel Baltic Open kuulus Eesti esindusse ka Viljandimaa sportlasi ning neist Evert Ressar tõi koju kaks medalit: plokkvibulaskmise individuaalse hõbeda ja meeskondliku pronksi.

Ressar kuulus ühte meeskonda koos teise Viljandimaa mehe Indrek Võhumõõga ja Aivar Pruuliga ning nagu ta võistluse järel rääkis, läks üle ootuste hästi. «Võistlusele minnes väga suuri ootusi ei olnud, sest treeningutulemused ei lubanud. Pigem panustasime, et saaksime võistkonnaga kolme parema hulka. Duellid olid küll tasavägised, aga suutsime kolmanda koha koju tuua. Kõik meeskonnakaaslased tegid enda töö ära ja pronks on tõsiasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles