LIIKLUS Politseinikud tabasid reidil 11-aastase roolikeeraja

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Laupäeval korraldas Viljandi politseijaoskond Tartu kolleegide abiga liiklusreidi, mille käigus tabati nii joobes kui lubadeta juhte. Pilt on illustratiivne.
Laupäeval korraldas Viljandi politseijaoskond Tartu kolleegide abiga liiklusreidi, mille käigus tabati nii joobes kui lubadeta juhte. Pilt on illustratiivne. Foto: Sander Ilvest

Laupäeval kontrollisid Viljandi jaoskonna politseinikud koos Tartu jaoskonna liikluspatrulliga Viljandimaal ligi tuhande autojuhi kainust ja auto nõuetele vastavust. Lisaks mitmele joobes ja loata juhile avastati rooli tagant 11-aastane laps.

Selliseid reide, kus abis on teise maakonna politseinikud, korraldatakse Viljandi patrullitalituse juhi Silver Simuste kinnitusel umbes kord kuus, sekka Viljandi politseijaoskonna enda reidid. Laupäeval avastati kuus joobes autojuhti ja kahe joove oli nii suur, et tõi kaasa kriminaalse vastutuse.

Simuste rääkis, et kuigi seekord õnneks midagi väga drastilist ei avastatud, võiks politsei seisukohast sellise reidi tulemustega rahule jääda üksnes siis, kui kui kõikidesse lahtritesse saaks kirja nulli. "Kaks juhti, kellel joove tuvastati, olid seejuures veel kriminaalses joobes, nii et sellega ei või kohe kuidagi rahule jääda," rääkis Simuste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles