Viljandimaa lotomängijad tegid mullu ajalugu

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Enamik arvloteriisid ostetakse interneti teel, kuigi oma austajaskond on ka paberpiletitel. Kõige suurema võidu tõi eelmisel aastal Viljandimaale Bingo loto pilet.
Enamik arvloteriisid ostetakse interneti teel, kuigi oma austajaskond on ka paberpiletitel. Kõige suurema võidu tõi eelmisel aastal Viljandimaale Bingo loto pilet. Foto: Marko Saarm

Viljandimaa inimestele loositi eelmisel aastal tosin lotovõitu ehk kõige rohkem alates 2011. aastast, mil Eestis tuli käibele euro. Suurim võit ületas hoogsalt poole miljoni euro piiri.

Aktsiaseltsi Eesti Loto turundus- ja müügidirektor Annely Luikmel vaatas Sakala palvel järele kõik vähemalt viiekohalised võidud ning ütles, et aasta suurim lotovõit Viljandi maakonnas oli 613 830 eurot 30 senti. Säherduse jackpot’i andis 27. septembril Bingo loto kolme mänguväljaga ühe loosimise pilet, mille oli ostnud Mulgi vallas elav noorepoolne mees eelmisel päeval Eesti Loto kodulehelt.

Suuruselt teise lotovõidu sai noor viljandlanna 12. augustil, kui oli mänginud Eesti Loto kodulehel e-kiirloteriid Kaevur Mati. Tema pangakonto täienes 30 000 euroga. E-kiirloterii on üsna uus mäng, mida lotofirma hakkas pakkuma mullu 11. juulist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles