HELIR-VALDOR SEEDER Aitäh, Tonio! Seeder abi ei vaja, aita parem lastega peresid

Helir-Valdor Seeder
, Riigikogu Isamaa fraktsiooni esimees, Viljandi Linnavolikogu liige
Copy
Helir-Valdor Seeder, Viljandi linnavolinik ja riigikogu liige (Isamaa)
Helir-Valdor Seeder, Viljandi linnavolinik ja riigikogu liige (Isamaa) Foto: Mihkel Maripuu

VILJANDI abilinnapea Tonio Tamra emotsionaalne puhang 11. jaanuari Sakalas sisaldab hulgaliselt ebatäpsusi ning käsitleb minevikku eksitavalt ja kohtleb ametnikke ülekohtuselt. Et abilinnapea mainib oma artiklis minu nime lausa üheksal korral, olen minagi oma kommentaaris konkreetne ja isikuline.

Abilinnapea kirjeldus ametnike jõupingutustest eelarve koostamisel jätab ülekohtuselt mulje, justkui ametnikud peaksid vastutama linnajuhtimise üha enam allakäiva kvaliteedi eest. Sellele juhtis hiljuti tähelepanu ka võimukoalitsiooni kuuluv volikogu liige Rain Hüva oma arvamusartiklis "Kes vastutab Viljandi kallite kummitusprojektide eest?". Seda kurba loetelu võib jätkata. Näiteks Viljandi hoolekandekeskuse valusad probleemid on lahendamata ja pole avalikkuses mingisuguseid selgitusi saanud.

LINNAJUHTIMISE poliitilisi valikuid teevad poliitikud, mitte ametnikud ning sellele juhtisin tähelepanu ka oma artiklis. Ebaõiglane on poliitikute pädevuses olevaid (eelarve)poliitilisi valikuid ametnikele kaela määrida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles