Viljandi turult võib leida ka maailma tippude suuski

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Hillar Nassar on aastaid Viljandi turul käinud kasutatud suusavarustust müümas ja nagu ta ütles, siis põhirõhk on sellel, et koolilapsed suusad alla saaks. 
Hillar Nassar on aastaid Viljandi turul käinud kasutatud suusavarustust müümas ja nagu ta ütles, siis põhirõhk on sellel, et koolilapsed suusad alla saaks. Foto: Elmo Riig

Viljandi turu peal reede hommikul koha sisse võtnud suusamüüja Hillar Nassar tähendas, et kasutatud suuski otsitakse eelkõige koolilastele. Õigemini läheb neil rohkem vaja isegi suusasaapaid ja -keppe, sest kui suusk veel passib, siis aastaga on laps kasvus sageli nii palju juurde visanud, et muu varustus enam ei klapi.

Valikust leiab ka täiskasvanute suuski ja nagu Nassar tähendas, siis sekka on sattunud ka mõni maailma mõistes tegija all libisenud paar. "Murdmaasuusataja Tomas Northugi​ suusad on olnud. Norrast toodi," kostis ta. "Neid on ju kolm venda. Petter on kõige kõvem, siis Tomas ja kõige noorem Even, kes on minu poisiga koos võistelnud," viitas ta oma pojale Martin Nassarile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles