Suusatreenerid annavad Eesti terviseradadel nädala jooksul sada tasuta tundi

Priscilla Õmblus
Copy
Järgmisest nädalast stardib "100 suusatundi", kui üle Eesti saab erinevatel terviseradadel osaleda tasuta suusatundides. Foto on tehtud kolmapäeval Viljandimaa suusasarja teiselt etapil.
Järgmisest nädalast stardib "100 suusatundi", kui üle Eesti saab erinevatel terviseradadel osaleda tasuta suusatundides. Foto on tehtud kolmapäeval Viljandimaa suusasarja teiselt etapil. Foto: Elmo Riig

15. jaanuarist stardib Eesti suusaliidu ja sihtasutuse Eesti Terviserajad projekt «100 suusatundi» ning suusatreenerid ja endised tippsuusatajad annavad algajatele ja harrastajatele nädala jooksul Eesti terviseradadel, sealhulgas Viljandimaal, tasuta tunde.

Tasuta suusatunnid on mõeldud lastele ja noortele, kes pole kunagi suusatanud, ning täiskasvanutele, kelle viimased suusasõidud on jäänud aastate taha. Treeningud toimuvad peaaegu kõikides maakondades, kokku enam kui 40 suusarajal, mille eest kannavad hoolt Eesti Terviseradade rajameistrid. Oma tarkusi jagavad seitsme päeva jooksul ligi 50 treenerit, teiste seas Eesti endised suusatipud Kristina Šmigun-Vähi, Tatjana Mannima, Raul Olle, Peeter Kümmel, Anti Saarepuu, Kaili Ots ja Vahur Teppan. Ühtlasi annab Paides suusatunni triatloni Ironman Tallinn vedur Ain-Alar Juhanson.

Viljandimaal tuleb suusaliidu kodulehe andmetel neli suusatundi. 15. ja 17. jaanuaril kell 15 on Viljandis Ranna puiesteel Eve Tammemäe juhendamisel lastele mõeldud tund ning pühapäeval kell 11 on Holstre-Pollis Joosep Tammemäe juhendamisel täiskasvanute ja Eeva Vitsuti juhendamisel laste tund. Tunnid on eelregistreerimisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles