Napid parkimiskohad ja sagenevad trahvid ajavad autojuhte linnaga tülli (5)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandi kesklinnas autode kojameeste vahele jäetud trahviteadete hulk on lumetuleku järel kasvanud, sest surve parklatele on kasvanud ning autosid pargitakse kohtadesse, kus see on keelatud.
Viljandi kesklinnas autode kojameeste vahele jäetud trahviteadete hulk on lumetuleku järel kasvanud, sest surve parklatele on kasvanud ning autosid pargitakse kohtadesse, kus see on keelatud. Foto: Marko Saarm

Kohe, kui lumi novembris maha oli tulnud, läks Viljandi kesklinnas parkimisega kitsamaks. Üha rohkem on autot pargitud keelatud kohta ning suurenenud on trahvide arv ja sellega koos trahvisaanute meelepaha.

Viljandi linnasekretär Ene Rink nentis, et trahvi vaidlustajate hulk on viimase paari kuu jooksul järsult kasvanud, ning ütles, et kohati jääb mulje, justkui autojuhid ei tunneks liikluseeskirja ja -märke, sest järelevalveametniku fotod tõestavad, et iga trahviotsus on olnud põhjendatud.

Kui autojuht ei nõustu linnavalitsuse otsusega, võib ta pöörduda kohtusse. Seni on sinna jõudnud üks trahviotsus ning selle kohtuasja linn võitis. Ometi on autojuhtide pahameel kaugele näha. Kui paar nädalat tagasi postitas üks trahvi saanud autojuht Jennifer Luik sotsiaalmeediasse parkimiskontrolöri kohta oma arvamuse, pälvis see suurt vastukaja ja tõi kaasa väga palju kommentaare.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles