Viljandimaa ettevõte sirutab end Saksa iduturule

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Lisaks sellele, et Cannery ja Hans Vaiksaar (keskel) seavad samme Saksa turule, on ettevõte juba mitu aastat oma teenust sisse töötanud Prantsusmaal. Foto on tehtud Prantsusmaal näitusel, millel Cannery oma boksiga väljas oli.
Lisaks sellele, et Cannery ja Hans Vaiksaar (keskel) seavad samme Saksa turule, on ettevõte juba mitu aastat oma teenust sisse töötanud Prantsusmaal. Foto on tehtud Prantsusmaal näitusel, millel Cannery oma boksiga väljas oli. Foto: Erakogu

Mulgi vallast alustanud osaühing Cannery, mis pakub mobiilset jookide purki villimise teenust ja tegutseb süsinikdioksiidi korje ja taaskasutamisega, on Kesk-Eesti ettevõtlusinkubaatori abiga sisenemas Saksamaa iduettevõtete turule.

Seni on mõne kuu jagu koolitusi Saksa kiirendis olnud veebi teel, kuid veebruaris sõidavad osalised kohapeale. Nagu Cannery omanik Hans Vaiksaar ütles, lähevad nad sinna otsima endale finantseerijat, et saada seal jalg maha ja end osaliselt Saksa ettevõtteks kirjutada. "See annab meile sellel turul tõsiseltvõetavust juurde," kostis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles