Keskerakonna allakäik Viljandimaal algas Mihhail Kõlvarti valimisest esimeheks (1)

Kadri Paas
, ajakirjanik
Copy
Keskerakonnast lahkujate pressikonverentsil 5. jaanuaril osalesid koos Jaak Aabiga (paremalt teine) veel kunagine telemees ja nüüdne raadiohääl Enn Eesmaa (paremal), endine minister Tanel Kiik ja Ester Karuse.
Keskerakonnast lahkujate pressikonverentsil 5. jaanuaril osalesid koos Jaak Aabiga (paremalt teine) veel kunagine telemees ja nüüdne raadiohääl Enn Eesmaa (paremal), endine minister Tanel Kiik ja Ester Karuse. Foto: Konstantin Sednev

Keskerakonna endine aseesimees, Järva- ja Viljandimaalt riigikokku valitud Jaak Aab nentis, et tal ei olnud parteis enam midagi teha. "Praeguse Keskerakonna juhatuse enamus ei ole huvitatud riigi tasandil poliitika kujundamisest, keskendutakse vaid Tallinna linnale," ütles ta.

Alates Mihhail Kõlvarti Keskerakonna esimeheks valimisest on Viljandimaal selle partei liikmeskond vähenenud 600-lt ligikaudu 550 inimeseni.

5. jaanuaril riigikogus antud pressikonverentsil, kus selgitas Keskerakonnast lahkumist kuus senist parteilast, ütles Aab, et partei esimehe Mihhail Kõlvarti sõnumitel ei ole piisavalt kandepinda ja ta ei ole teiste erakonnajuhtidega võrdväärsel positsioonil. Aab kinnitas, et soovib olla poliitikas veel järgmised kümme aastat, ent Keskerakonnas ei näe ta enda poliitiliseks tegevuseks perspektiivi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles