Viljandimaa keskerakondlastest on tänavu parteist lahkunud ainult üks

Margus Haav
, kultuuritoimetaja
Copy
Keskerakond valimiskampaaniat tegemas möödunud kevadel Viljandi turul. Jaak Aab (vasakul) on nüüdseks leidnud uue kodupartei, Priit Pramann on endiselt erakonna Viljandimaa koordinaator.
Keskerakond valimiskampaaniat tegemas möödunud kevadel Viljandi turul. Jaak Aab (vasakul) on nüüdseks leidnud uue kodupartei, Priit Pramann on endiselt erakonna Viljandimaa koordinaator. Foto: Elmo Riig

Keskerakonna Viljandimaa koordinaator Priit Pramann kinnitas, et peale Jaak Aabi pole sel aastal ükski Viljandimaa Keskerakonna liige lahkumisavaldust esitanud.

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liikmed Jaak Aab, Tanel Kiik, Ester Karuse, Andre Hanimägi, Enn Eesmaa ja Kersti Sarapuu teatasid reedel parteist väljaastumisest. Kiik, Aab, Karuse ja Hanimägi ühinesid Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga. Viljandi- ja Järvamaalt saadud häältega riigikokku pääsenud Jaak Aab oli valitud mullu kevadel ka Keskerakonna Viljandimaa piirkonna juhiks. 

Staažikas poliitik, Keskerakonna asutajaliige Peeter Rahnel ei varjanud Sakalale antud intervjuus, et on erakonna praegustes juhtides pettunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles