TURVAKAAMERA VIDEOD Leie tankla vargaid pole veel kinni nabitud, uuritakse seost Järvamaa sissemurdmistega (2)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Leie tanklasse murti ööl enne 26. detsembrit sisse ning varaste saagiks langes hulk sigarette, lotopileteid, kõnekaarte ja sularaha. Võimalik seos Järvamaad tabanud sissemurdmiste lainega on prokuratuuri kinnitusel uurimisel ja midagi kindlat pole esialgu veel teada.
Leie tanklasse murti ööl enne 26. detsembrit sisse ning varaste saagiks langes hulk sigarette, lotopileteid, kõnekaarte ja sularaha. Võimalik seos Järvamaad tabanud sissemurdmiste lainega on prokuratuuri kinnitusel uurimisel ja midagi kindlat pole esialgu veel teada. Foto: Marko Saarm

Ööl vastu 26. detsembrit murti Elva vallas Sangla kauplusesse ja tund hiljem Viljandi vallas Leie tanklasse. Vargaid veel tabatud pole, politsei ja prokuratuur uurivad juhtunu seoseid sissemurdmiste ja röövide lainega Järvamaal.

Esmane oletus, et Leie tanklas langes varaste saagiks umbes nelja tuhande euro eest sigarette, oli õnneks veidi ülepaisutatud. Täpne inventuur andis tankla omanikule Olavi Nelgile teadmise, et sigarette langes varaste saagiks 2142 euro ja lotopileteid 128 euro eest. Lisaks võeti 27 euro väärtuses kõnekaarte ning vähesel määral sularaha. Sissetungijate lõhutud ukseklaasi vahetus läks maksma enam kui viissada eurot.

Olavi Nelk sõnas, et talle tuli selle juhtumi puhul suure üllatusena asjaolu, et tema oli sissemurdmiste laine käigus kannatada saanud ettevõtjatest sisuliselt ainus, kellel oli uurijatele pakkuda turvakaamera salvestised. "Isegi Coopi kauplusel polnud turvakaameraid," tähendas ta. "Arusaamatu."

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles