Uisusõbrad trotsisid pakast ja nautisid imelisi vaateid

Copy

Vaatamata krõbedale talveilmale jagus Viljandi järvejääle uisutajaid nii laupäeval kui pühapäeval. Sõitmas oli nii pühapäevauisutajaid, kes nautisid niisama oma rõõmuks karget talve ja järvelt avanevat 360-kraadist kaunist vaadet, aga võis kohata ka neid, kes suhtuvad uisutamisse kui sporti. Seda kinnitasid ühest suust nii harrastajad kui sportlased, et jää kvaliteet on hea ning sellel saab väga kiiresti uisutada.

Viie kilomeetri pikkune rada aeti järvel nädalavahetuseks sisse Viljandi rattaklubi eestvedamisel ning selle eestvedajad eesotsas Kristjan Kivistikuga loodavad südamest, et ilmataat on jätkuvalt nende poolt ja et sellise kvaliteediga jää ootab uisutajaid ka 20. jaanuaril, kui sõidetakse 13. Mulgi uisumaratoni. 

"Selles mõttes on jääga kõik hästi, et külm tuli ilma lumeta ja võib rahul olla küll," rääkis Kivistik. "Rajajää on korralik ja mingeid erilisi lisapingutusi uisutada saamiseks ei tule teha. Meil jääb üle ta ainult puhtaks lükata ja puhtana hoida, aga eks seegi ole omaette väljakutse." 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles