Võitlus lumega: paar tundi pärast lükkamist on seis endine

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Viljandi Linnahoolduse brigaad on varavalgest linnatänavaid lahti lükanud. Teha tuleb mitu tiiru, sest vaid paari tunniga on kõik uuesti täis tuisanud. Kesklinna tänavad ning koolide ja lasteaedade esised puhastatakse esmajärjekorras. 
Viljandi Linnahoolduse brigaad on varavalgest linnatänavaid lahti lükanud. Teha tuleb mitu tiiru, sest vaid paari tunniga on kõik uuesti täis tuisanud. Kesklinna tänavad ning koolide ja lasteaedade esised puhastatakse esmajärjekorras. Foto: Marko Saarm

Viljandi Linnahoolduse brigaad näeb varahommikust saadik vaeva, et linlastel oleks võimalik sõiduteedel liikuda. Tööd on palju ja sama teed tuleb lükata mitu ringi, sest tuisk toob lume kiiresti tagasi.

Kui Sakala Viljandi Linnahoolduse juhatajale Koidu Ilissonile reede hommikul kella poole kümne ajal helistas, olid Linnahoolduse mehed juba kuus tundi töötanud selle nimel, et teed lumest puhtaks saada.

"Kõik mehed on juba kella poole neljast väljas ja teeme mitu ringi nii kaua, kuni asi kontrolli alla saab," ütles Ilisson. "Tuisk teeb olukorra keeruliseks ja looduse vastu me ei saa. Siin me oleme ja kõik teevad mitmes vahetuses ja mitme brigaadiga tööd."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles