Toetajate ja suure pangalaenu abiga saab Toome tänava põlenud maja ehk suveks uue katuse

Copy
Umbes veerand miljoni euro suuruse laenuga silmitsi seisvad Toome tänav 14 kortermaja elanikud on ühistu esimehe Reijo Laose sõnutsi hakkama saanud üksnes tänu heldete heategijate abiga. Hiljemalt suveks peaks maja aga uue katuse saama.
Umbes veerand miljoni euro suuruse laenuga silmitsi seisvad Toome tänav 14 kortermaja elanikud on ühistu esimehe Reijo Laose sõnutsi hakkama saanud üksnes tänu heldete heategijate abiga. Hiljemalt suveks peaks maja aga uue katuse saama. Foto: Elmo Riig

Toome tänaval nähakse vaeva oktoobri lõpus süttinud kortermaja taastamisega. Ühistu seisab silmitsi suurte remondikuludega ning juhatuse esimehe sõnutsi poleks praegusesse seisu olnud võimalik jõuda ilma heategijateta. Kõige suuremad ehitustööd seisavad veel ees, suveks on aga lootus majale katus peale saada.

Toome tänav 14 korteriühistu juhatuse esimees Reijo Laos näitas kolmapäeva hommikul alustuseks oma neljandal korrusel asuvat korterit, kus koristamine ja remontimine on käinud sisuliselt sellest ajast saadik, kui laest vee tilkumine lõppes. Praeguseks on seinad paljaks kistud, põrandad betoonini üles võetud ja kunagisest kodust on alles jäänud tühi karp.

Laos elab sealsamas lähedal üürikorteris, mille kindlustuselt asenduseks sai. Enamik Toome tänav 14 korteritest ongi praegu elanikest tühjad. Sees elatakse paaris korteris, mis ei saanud tule- ja veekahjustusi, mitmest on aga kuulda ehitustööle viitavat puurimist ja kopsimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles