Peep Aru lahkub Viljandi volikogust ja jätab poliitikaga hüvasti

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Reformierakondlane Peep Aru andis neljapäeval teada, et lahkub volikogust ja poliitikast. Pildil Aru linnavolikogu eelmise, XVI koosseisu esimesel istungil 2017. aastal.
Reformierakondlane Peep Aru andis neljapäeval teada, et lahkub volikogust ja poliitikast. Pildil Aru linnavolikogu eelmise, XVI koosseisu esimesel istungil 2017. aastal. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavolikogu neljapäevasel istungil andis reformierakondlasest linnavolikogu aseesimees Peep Aru teada, et astub kohalt tagasi ja lahkub volikogust, et pärast 30 aastat poliitikuna tegutsemist iseendale ja perele pühenduda.

Volikogu sotsiaaldemokraadist esimees Helmen Kütt nentis, et Peep Aru lahkumisest on tal isiklikult kahju, aga Aru põhjendused on igati mõistetavad. "Nii et ühest küljest kurb uudis, aga Peebu ja tema lähedaste jaoks on see muidugi väga hea uudis," lausus Helmen Kütt.

Viljandi linnapea Madis Timpson kõneles, et Peep Aru otsus ei tulnud reformierakondlastele väga suure üllatusena. Sellest oli ennegi juttu olnud, et kui Arul 30 aastat poliitikas täis saab, siis ta taandub avalikest rollidest ning järgmiste valimisteni ta aseesimehena suure tõenäosusega ei tegutse. Päris täpne aeg polnud reformierakondlastele teada, ent oli arvestatud, et see juhtub käesoleva aasta lõpul või järgmise alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles