Omavalitsuste liit leidis ametist lahkuvale direktorile mantlipärija kõrvaltoast (1)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Viljandimaa omavalitsuste liidu ja ühistranspordikeskuse leiab samast hoonest aadressiga Vabaduse plats 4, kus need töötavad kõrvuti ruumides. Edaspidi hakkavad asutused olema ka ühe juhtimise all.
Viljandimaa omavalitsuste liidu ja ühistranspordikeskuse leiab samast hoonest aadressiga Vabaduse plats 4, kus need töötavad kõrvuti ruumides. Edaspidi hakkavad asutused olema ka ühe juhtimise all. Foto: Marko Saarm

Viljandimaa omavalitsusjuhid on teinud ettepaneku, et omavalitsuste liidu tegevdirektori kohalt lahkuva Mati Toomsalu asemele võiks asuda Kaupo Kase, kes praegu juhib Viljandimaa ühistranspordikeskust.

Omavalitsuste liidu direktori koormust kärbitakse nii, et sellest jääb 0,5 kohta, ning Kase jätkaks mõlema asutuse juhtimist korraga.

Omavalitsuste liidu senine direktor Mati Toomsalu ütles, et ta on enda arvates juba üsna eakas ning leidis, et aeg oleks mõnele nooremale inimesele ohjad üle anda. "Pensionile ma ei lähe, seal olen ma juba tükk aega olnud," nentis 74-aastane Toomsalu muheldes.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles