Kooliõpilased püüavad tööotstest välja kasvatada oma firma

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Neli Kitzbergi gümnaasiumi õpilast hakkasid talve tulles ettevõtlusega tegelema. Labidapoiste nime alla koondunud noormehed pakuvad ümbruskonnas lumelükkamisteenust ja teisigi abitöid. Fotol on kaks pundi liiget, klassivennad Andro Sõmmer ja Karl Mattias Kuusk, ning Sõmmeri koer Bella.
Neli Kitzbergi gümnaasiumi õpilast hakkasid talve tulles ettevõtlusega tegelema. Labidapoiste nime alla koondunud noormehed pakuvad ümbruskonnas lumelükkamisteenust ja teisigi abitöid. Fotol on kaks pundi liiget, klassivennad Andro Sõmmer ja Karl Mattias Kuusk, ning Sõmmeri koer Bella. Foto: Erakogu

«Meid on kokku neli. Kaks on minu klassivennad ja üks on noorem, käib üheksandas klassis,» tutvustas Karksi-Nuia Kitzbergi gümnaasiumi õpilane Andro Sõmmer seltskonda, kes hõikas detsembri hakul välja, et on valmis ümberkaudseid inimesi heakorratöödes abistama.

Mõtte õppimise kõrvalt tööd teha olid poisid saanud novembri lõpus, kui käisid Karksi-Nuia kultuurikeskuses kuulamas Rahakrati esinemist raha ja elu teemal. Linnumaski taha peituva Rahakrati kohta on öeldud, et ta on Eesti tuntuim tuvi, mõjuisik ja suunamudija, kes peab finantsvabadusest kõnelevat blogi ja esineb sel teemal ka publikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles