Linnavalitsus ootab aastapreemia saajate ettepanekuid

Priscilla Õmblus
Copy
Nüüd, mil jõulupühad peetud, on aeg suunata pilk aastavahetusele.
Viljandi linnavalitsus ootab aastapreemia saajate kohta ettepanekuid 31. detsembrini.
Nüüd, mil jõulupühad peetud, on aeg suunata pilk aastavahetusele. Viljandi linnavalitsus ootab aastapreemia saajate kohta ettepanekuid 31. detsembrini. Foto: Elmo Riig

31. detsembrini saab teha ettepanekuid linna preemiate määramiseks. Tunnustust jagatakse üheksas kategoorias.

Välja antakse elutöö preemia, aastapreemia, laste- ja noortesõbraliku ettevõtte preemia, aasta noore preemia, teatripreemia, kultuuripreemia, spordipreemia, noore sportlase preemia ning ettevõtluse edendaja.

Linnapea Madis Timpson kutsub kõiki üles tunnustama silmapaistvaid linlasi ja nende tegusid. "Viljandis on palju inimesi, kes vajavad märkamist ja esiletõstmist," ütles linnapea ja kutsus kaaskodanikke esile tõstma.

Linna preemiate kandidaate on võimalik esitada iseteeninduskeskkonnas Spoku, kuhu saab sisse logida ID-kaardi, Mobiil-ID või Smart-ID abil. Spoku e-keskkonnas olev vorm jääb avatuks aasta läbi, mis tähendab, et ettepanekuid linna preemiate määramiseks saab edaspidi esitada aasta läbi. Kandidaate saab esitada ka linna kodulehel olevat ettepaneku vormi täites. Täidetud ja digitaalselt allkirjastatult vorm tuleb saata aadressil viljandi@viljandi.ee või tuua paberil Viljandi raekoja postkasti.

Statuudi ja info preemiate kohta leiab Viljandi linna koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles