ÜHISTRANSPORT Estonian Lines paneb uuel aastal käiku Tõrva–Viljandi–Tallinna bussiliini. Ettevõtte juht: loodame parimat

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
1. jaanuaril alustab tööd uus, Estonian Linesi Tallinna–Paide–Viljandi–Tõrva bussiliin. Ettevõtte juht Priit Kivi avaldas lootust, et väiksemad ülalpidamiskulud ja pikem marsruut läbi mitme maakonna aitab neil vältida hiljuti kahjumliku Tallinna–Viljandi liini sulgenud Lux Expressi saatust.
1. jaanuaril alustab tööd uus, Estonian Linesi Tallinna–Paide–Viljandi–Tõrva bussiliin. Ettevõtte juht Priit Kivi avaldas lootust, et väiksemad ülalpidamiskulud ja pikem marsruut läbi mitme maakonna aitab neil vältida hiljuti kahjumliku Tallinna–Viljandi liini sulgenud Lux Expressi saatust. Foto: Estonian Lines

Uus aasta toob Viljandimaale uue kaugbussiliini. Tallinna, Paidet, Viljandit ja Tõrvat ühendama hakkaval liinil pole teenindaja Estonian Linesi märkimist mööda erilist lootust enne suve kulusid tasa teenida, ent nende väiksena hoidmisega ta seda üritab.

Tõrva–Viljandi–Tallinna liini buss hakkab esmaspäevast reedeni väljuma Valgamaalt Tõrvast kell 6.30 ja jõudma Tallinna bussijaama kell 10, pühapäeviti ja riigipühadel väljuma Tõrvast kell 13.50 ja saabuma Tallinna kell 17.25. Tallinnast hakkab buss väljuma esmaspäevast reedeni kell 16.40, laupäeviti kell 11.30 ja pühapäeviti kell 18.30.

Nagu ütles Estonian Linesi juht Priit Kivi, Lux Expressi Tallinna–Viljandi liini hiljutine sulgemine temas kuigi suurt hirmu ei tekita, sest Estonian Linesi ülalpidamiskulud on väiksemad ning marsruutki teistsugune: uue liini üks lõpp-peatus on Tõrva, seega ühendab see nelja maakonda, Lux Express sõitis aga Viljandi ja Tallinna vahet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles