Kortermaja viiendal korrusel narkopoe avanud diiler jahmatas ka politseinikke (2)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Korter, mille ukselt kanepit müüdi, asub ühe Viljandi kortermaja viiendal korrusel. Fotol on ka osa narkootilisest ainest, mille politseinikud hiljem korterit läbiotsides leidsid.
Korter, mille ukselt kanepit müüdi, asub ühe Viljandi kortermaja viiendal korrusel. Fotol on ka osa narkootilisest ainest, mille politseinikud hiljem korterit läbiotsides leidsid. Foto: Montaaž kohtutoimikust

Jaanuari esimesel nädalal kolisid ühe Viljandi kortermaja viiendale korrusele teismeeas noormees ja neiu. Nädala pärast aimas juba suurem osa sama trepikoja elanikest, et nende koduukse taga kaubeldakse narkootikumidega.

Kaks kuud said kortermaja elanikud narkokaubitsemist pealt vaadata ning ehkki pärast tabamist ütles 19-aastane noormees politseinikele, et oli püüdnud oma tegevust niivõrd-kuivõrd varjata, teadsid juba lapsedki, mis nende kodumajas tehakse.

Mida naabrid ei teadnud, oli see, et politseinikud hoidsid narkokaubitsejatel kindlalt silma peal. Kriminaalasi nende tabamiseks oli algatatud juba 2022. aasta 9. detsembril, kui politseil ja prokuratuuril tekkis aimdus, et Viljandis tegutseb noorukite rühm, kes kaupleb amfetamiiniga.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles