VILJANDI FOLGIPIDU Sooduspassid kadusid rekordkiirusel

Margus Haav
, reporter
Copy
Tänavu võitis Gabba omanimelise debüütalbumi eest Norra Grammy ehk Spellemannpriseni.
Tänavu võitis Gabba omanimelise debüütalbumi eest Norra Grammy ehk Spellemannpriseni. Foto: Jonas Eriksen

Viljandi pärimusmuusika festivali passide esimene partii hinnaga 115 eurot osteti esimesel müügipäeval ära üheksa tunniga. Sooduspasse on piiratud koguses. Praegu müügil olev teine partii maksab 130 eurot, sellele järgnev kolmas kogus 150 ja neljandas partiis on hind juba 170 eurot.

"Meile on suur rõõm ja üllatus, et festivalipassi esimese hinnaga kogus müüdi 1. detsembril läbi üheksa tunniga, mis on kõigi aegade rekord," lausus festivali pealik Ando Kiviberg. "See annab meile kinnitust, et meie publik usaldab meie kvaliteeti ja sisu veel enne esinejate väljakuulutamist. Oleme selle eest väga tänulikud ja meelitatud ning see lubab meil uskuda, et külastajad on saanud hea festivalikogemuse ja tahab seda igal aastal taas nautima tulla."

Passitüüpide müügiedetabeli pingereas on esikohal festivalipass, järgnevad noortepass ja seenioripass. Noortepassi esimene kogus maksab 70 eurot, seenioripassi eest tuleb välja käia kümme eurot rohkem. Kiviberg ütles, et korraldajad püüavad alati hoida hinnad nii madalad kui võimalik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles