Sisesarja etapil võimutsesid Viljandi noored

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi sõudeklubi esindav Leo Muiste (keskel) tuli esikohale nii U-23 vanuseklassi noormeeste kui meeste arvestuses. Oma vanuseklassis järgnesid talle Kaarel Kiiver (vasakul) ja Uku Siim Timmusk.
Viljandi sõudeklubi esindav Leo Muiste (keskel) tuli esikohale nii U-23 vanuseklassi noormeeste kui meeste arvestuses. Oma vanuseklassis järgnesid talle Kaarel Kiiver (vasakul) ja Uku Siim Timmusk. Foto: Viljandi sõudeklubi

Eelmisel nädalavahetusel jätkus kodune sisesõudmise sari Pärnus Eesti spordiseltsi Kalev lahtiste meistrivõistlustega ning viljandlasi oli stardis 26. Meestest tõmbas kiireima aja välja Viljandi U-23 vanuseklassi sõudja Leo Muiste ning naiste samas vanuseklassis moodustasid viljandlannad esikolmiku.

Nagu Viljandi treener Ruth Vaar märkis, jõudis stardis olnud 26 Viljandi sõudjast medalini koguni kümme.

«Viljandi sõudeklubi sportlastest tuli esimeseks U-23 klassi kuuluv Leo Muiste, kes on saanud uue hingamise,» rääkis ta. «Naiste sama vanuseklassi võistlus kujunes Viljandimaa meistrivõistluseks: esimese koha sai Doris Meinbek, teine oli Gerli Endrekson ja kolmas Helene Dimitrijev.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles