Direktori lõõtsamäng tõi mänguväljaku rajamiseks rahaseemne (1)

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Et Jakobsoni kool on kahel aastal kaasava eelarve ideevõistlusel teiseks jäänud ja on ilma mänguväljakuta, asus kooli direktor Tauno Tilk esmaspäevasel jõululaadal ise mänguväljaku jaoks raha koguma.
Et Jakobsoni kool on kahel aastal kaasava eelarve ideevõistlusel teiseks jäänud ja on ilma mänguväljakuta, asus kooli direktor Tauno Tilk esmaspäevasel jõululaadal ise mänguväljaku jaoks raha koguma. Foto: Jakobsoni kool

Esmaspäeval peeti Jakobsoni koolis jõululaata, kus oli üllatusesineja: direktor Tauno Tilk esines lõõtsamänguga, et koguda annetusi kooli ette mänguväljaku rajamiseks. See idee on kaasava eelarve võistlusel kaks aastat napilt võiduta jäänud.

Mullu jäi Jakobsoni kooli ettepanek poolesaja häälega maha koertepargi ideest ning tänavu jäi 81 häälega alla Kesklinna kooli mänguväljaku rajamise mõttele.

Juba novembri lõpus, mil kaasava eelarve konkursi võitja välja kuulutati, ütles Jakobsoni kooli direktor Tauno Tilk Sakalale, et kui järgmiseks kaasava eelarve idee esitamise ajaks pole muud lahendust välja mõeldud, kuidas asju majas paremaks ja huvitavaks teha, kandideerib kool kindlasti uuesti. "Ütlesin täna kooliperele, et ehk leiame muid viise, kuidas seda rahastust leida, ja kui ei leia, siis loodetavasti tuleb aasta pärast uuesti kaasav eelarve ja siis proovime uuesti," ütles Tilk toona.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles