JÕULUPUU Kuidas kuuske toas võimalikult kaua värskena hoida?

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
"Mida suurem, seda ilusam," ütles pühapäeva lõunal kuuske ostma tulnud Kätlin Saar (vasakul) Rohekalda aiandi müüjale Kairi Kesterile. 
"Mida suurem, seda ilusam," ütles pühapäeva lõunal kuuske ostma tulnud Kätlin Saar (vasakul) Rohekalda aiandi müüjale Kairi Kesterile. Foto: Elmo Riig

Kolmanda advendi nädalavahetus on jõulupuumüüjatele tihe aeg. Kui nulu paneb nii mõnigi juba varakult kodus püsti, siis kuuske väga palju enne jõululaupäeva tuppa viia ei maksa. Selleks aga, et kuusk toas kaua ilus püsiks, saab ka ise üht-teist ära teha.

Suure-Jaani külje all tegutsev Rohekalda aiand on Viljandi kaubamaja hoovis jõulupuid müümas käinud kümmekonnal aastal ning aiandi perenaise Kairi Kesteri sõnutsi on müük läinud kenasti. "Ei saa kurta, täitsa ilusti ostetakse. Vahepeal on natuke vaiksem ja siis ostmine jälle hoogustub."

Kester rääkis, et advendipäevadel on jõulupuude müük olnud ikka elavam kui muul ajal ning just sel nädalavahetusel on olnud kõige rohkem ostjaid. Laupäeval näiteks läks kaubaks ligi 100 kuuske.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles