Homme stardib Suure-Jaanis Põhja-Sakala suusasari

Priscilla Õmblus
Copy
Homme algab Põhja-Sakala kolmeetapiline suusasari Suure-Jaani kooli staadionil. Teine etapp tuleb Tääksis.
Homme algab Põhja-Sakala kolmeetapiline suusasari Suure-Jaani kooli staadionil. Teine etapp tuleb Tääksis. Foto: Marko Saarm

Homme saab Suure-Jaani staadionilt alguse kolmeetapiline Põhja-Sakala suusasari. Kes võistelda ei söanda, neile jagub Põhja-Sakala vallas ohtralt radu, millel saab libiseda nii klassikatriipudel kui vabatehnikas.

Nagu ütles Põhja-Sakala valla spordikorraldaja Raivo Nõmm, kes veab homme algavat sarja, on seal kandis palju väga heas seisus suusaradu, mis sobivad igale tasemele. Homme algav sari on tema sõnutsi maakonnas suusatajatele sel hooajal esimene ja eristub seni toimunutest, sest kahel etapil sõidetakse staadionil. "See peaks sobima igale inimesele, kes ei taha mäest üles või alla sõita. See võiks olla esimene hea proov, kus saab ilma kukkumata sõita," rääkis Nõmm.

Sarja esimene etapp sõidetakse Suure-Jaani kooli staadionil, distants on kaks kilomeetrit, start on avatud kella 18–19 ja rajale minnakse eraldistardist. Nagu ütles Nõmm, annab tunnine stardiaeg inimestele võimaluse valida, millal kohale tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles