Tavatult suur leiutasu pole kaduma läinud kassi koju aidanud

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Kuigi hoiukodust võetud kass Bongo läks Mulgi vallas kaduma juba ligi kahe kuu eest, pole omanik kaotanud lootust ta tagasi saada. Leidjale pakub ta vaevatasuks suure summa.
Kuigi hoiukodust võetud kass Bongo läks Mulgi vallas kaduma juba ligi kahe kuu eest, pole omanik kaotanud lootust ta tagasi saada. Leidjale pakub ta vaevatasuks suure summa. Foto: Erakogu

Oktoobri lõpust saadik on ühismeedias levitatud kuulutust, et Mulgi vallas on kaduma läinud kass Bongo, ja peagi pärast looma kadumist käis omanik välja leiutasu 500 eurot, mis on nüüdseks kerkinud 750 eurole.

Otsimiskuulutust on Facebookis näinud ka Viljandi loomade varjupaiga juhataja Siiri Mängli ning tema märkis, et kasside puhul pakuvad omanikud leiutasu suhteliselt harva ja need summad ei ole kindlasti suured. "Koerte puhul on küll näha olnud suuri summasid, aga praegune 750 eurot kassi leidjale näitab, et inimene hoolib oma loomast ja too on talle pere liige." Siinkohal ei mängi Mängli sõnul rolli asjaolu, kas kaotsiläinu on kalli raha eest ostetud tõukass või lihtsalt lemmik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles